Teater Maltsrøm præsenterer:

Dracula

16. september – 24 oktober / torsdag – søndag kl. 19.30
Unummererede siddepladser

Hovedfiguren grev Dracula kan med sine psykopatiske træk, kløgt og snilde fordreje virkeligheden for en række spændende personer i Bram Stokers vilde univers.

I Transsylvanien hersker han med sin blodtørst og skaber en klaustrofobiske angst, der ligger som et sort tungt smertefuldt tæppe hen over landet og befolkningen.

Men farligt i et endnu større globalt kaliber bliver det, da han med sit blodtørstige og empatiløse hof mobiliserer et skib, godt gemt under dækket forventningsfuld i sin kiste og drager mod London for at erobre hele verden med vampyrer.

Kun en mand kan forhindre Draculas djævelske planer.

Vampyrdræberen Van Helsing.

I Teater Malstrøms opsætning bliver den geniale og medrivende historie pakket ind i galgenhumor, sort magi, et visuelt orgie af kostumer, teatereffekter og musikalske undertoner som hudløst flænser i vores underbevidsthed.

Et sansesus som De sent vil glemme.

Forestillingen er uegnet for børn under 13 år.

Dramatiseret af Emil Fogh Nielsen, Cathrine Fjord Fromberg og Martin Kragballe Appelquist, frit bearbejdet efter Bram Stokers gyserroman “Dracula”.
Instruktion Christina Neumann Lindbæk Jensen.

Praktisk info

  • Billetter fremvises ved døren, enten udskrevne eller på skærm.
  • Studerende bedes fremvise studiekort.
  • Publikum med særlige behov: Der er gratis adgang for en ledsager til handicappede ved fremvisning af ledsagerkort. Billet til ledsagere skal købes (0 Kr. + billetgebyr)
  • Mød venligst op på teatret en time før forestillingen starter, hvis der er behov for kørestoladgang.
  • Publikum sidder på unummererede stolerækker.
  • Varighed: 2:30 timer inkl. pause

Det er muligt at købe en hel forestilling – for mere information skriv til Teaterleder Martin Bach Sørensen på martin@malstroem.dk