Audition på Teater Malstrøms
EN VERDEN I FARVER

Lidt om forestillingen:

I dette års show fortolker vi en bred vifte af dansk musik, primært sunget eller skrevet af kvinder.

Showet vil være en fusion af en teaterkoncert og et playback show. Dette spændende koncept åbner muligheden for, at man kan lege med mange forskellige teatralske lag. Dermed vil En Verden i Farver netop gøre brug af alle farver på paletten.

Du kan være med til at give publikum en fed forestilling fyldt med numre de kender, smukt pakket ind i humor, æstetik, dans, sang og håndtasker.

Læs mere om stykket her.

Vi søger:

10-15 performere, sangere og dansere. Og vi skal bruge alle typer, køn og aldre. Du skal dog være fyldt 15 år.

Prøveperiode:

Prøveperioden er fra maj og indtil premieren d. 19. september. Du skal forvente 2-3 prøver om ugen. Både hverdage og weekender. I de sidste 2
uger op til premieren vil der være prøver dagligt – Også i weekenderne. I juli holder vi sommerferie fra prøver, men du skal forvente, at systuen
indkalder til enkelte kostumeprøver i perioden.

Der er mødepligt både under prøver og selvfølgelig forestillinger.

Spilleperiode:

En Verden i Farver spiller på det Bruunske Pakhus i Fredericia torsdag-lørdag i perioden d. 19.september – 26. oktober 2024.

Audition:

Audition bliver afholdt søndag d. 17. marts 2024 fra kl. 10 hos Teater Malstrøm på Bülows Kaserne i Fredericia.

Din audition består af 2-3 delelementer, afhængig af, hvor din interesse i showet ligger:
– Lipsync audition. Her vil vi gerne se dig fortolke et nummer. Det kan eksempelvis være at fortælle en historie, sætte en stemning/følelse
eller give den fuld gas med dans, energi, humor og udstråling. Der er frit valg på alle hylder, så det er helt op til dig. Vi kan koble din telefon på anlægget, så du skal bare have sangen klar, når du kommer ind.

– En sang audition, hvor du skal fremføre en dansk sang efter eget valg.

– En danseaudition med en koreograf. Det er på ingen måde et krav, at du er en øvet danser. Formålet med danseaudition er – ud over at finde deciderede dansere til showet – at se noget kropsbevidsthed og energi/udstråling på trods af, at du måske er udfordret. Vi forventer ikke, at du kan levere koreografien 100 procent korrekt, når den fremvises.

Der vil være voicecoach tilstede ved audition. Det er dit eget ansvar at have noder eller track med til din sang, ellers skal den opføres acapella.

Ønsker du ikke at deltage i sang audition, er der også mulighed for kun at deltage i lipsync og danseaudition. Du skal bare give besked om dette, når du tilmelder dig audition.

Du tilmelder dig audition ved at sende en mail til Sidsel Nygaard på sidselmalstrom@gmail.com. I mailen skal du oplyse navn, by, alder og mobilnummer, samt vedhæfte et vellignende foto. Senest d. 13. marts vil du modtage din tid til audition. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Luise Lee Falslund på telefon 61670022.

Til stede til audition vil være

Instruktører Luise Lee Falslund og Sidsel Nygaard
Voicecoach Sofie Karoline
Kapelmester Frederik Studsgaard Rindal
Koreograf Christina Lorentzen
Et medlem af Teater Malstrøms bestyrelse

Teater Malstrøm er en semiprofessionel teaterforening. De medvirkende i forestillingen er ulønnede.